Pearl live

Eigenwijze Evenementen laat Gouda genieten van 3 avonden Black Gospel

Afgelopen week stond de prachtige Sint-Janskerk in het teken van 3 avonden Black Gospel. Gouda City Events (label van Eigenwijze Evenementen) was verantwoordelijk voor de creatie en uitvoering van deze 3 avonden.
De prachtige ambiance van de kerk, sfeervol uitgelicht en aangekleed met stijlvol meubilair, was de ideale setting voor 3 avonden een uitverkochte St. Jan. Dinsdag 15 december was de avond exclusief voorbehouden aan personeel en relaties van de Van Beynum Autogroep. De kerk, gevuld met bijna 650 Gasten van Van Beynum, genoot van een wervelend optreden van Pearl Joan & Chosen Gospel Choir. De animo voor dit concert was zo groot dat Van Beynum vele honderden belangstellenden heeft moeten teleurstellen, die dit concert helaas niet konden bijwonen.

Het fantastisch swingende Gospel koor bestaande uit 19 zeer getalenteerde zangers en zangeressen heeft de kerk op zijn grondvesten laten schudden gedurende 3 dagen. Iedereen in de kerk was onder de indruk van hun professionele zangkwaliteit. Bekende en minder bekende Kerstliederen van het koor werden afgewisseld met optredens van de hoofdact van de avond Pearl of Hind. Het geheel werd met een ovationeel applaus ontvangen door publiek uit het hele land.

De beide andere avonden woensdag 16 en vrijdag 18 december waren eveneens een groot succes met respectievelijk Hind op woensdag en Pearl Joan op vrijdag. Totaal hebben bijna 2.000 zakelijke gasten en particulieren deze 3 avonden bijgewoond en genoten van een hoogstaand muziekspektakel. De reacties op Social media zijn overweldigend en afgaande op de positieve sfeer in de St. Jan kan organisator Hans Peter van den Bosch terug zien op een wederom geslaagd event na de 1e editie in 2014 .

Gouda heeft er in een drukke winter evenementenmaand een prachtige muzikale traditie bij en dat is een prima aanvulling op Kaarsjesavond, de IJsbaan, Lichtkunst, Goudse Glazen, etc.

De data voor 2016 staan al weer vast: 21 en 22 december. De organisatie kan niet wachten tot de volgende editie.

Pearl&Chosen

Pearl live

Ingezonden berichtThere are no comments

Add yours

X