Emma de Wit en Yassine Ambari winnen op hoogste niveau

Bijna 100 sporters en supporters van Sportcentrum ReBo waren afgelopen zaterdag naar Eindhoven afgereisd om Emma en Yassine aan te moedigen. Beide waren door hun prima prestaties uitgenodigd om deel te nemen aan het grootste Kickboxing Event in Nederland: ENFUSION van Ringfight Promotions International.
Meer dan 60 vechters uit heel Europa traden aan op het hoogste niveau van deze ringsport. Sportcentrum ReBo was dus heel goed vertegenwoordigd met haar 2 beste sporters. Emma uit Nieuwerbrug heeft 10 partijen gespeeld en allemaal gewonnen. Zou ze ook op het hoogste podium succesvol zijn? De voorbereiding was niet optimaal vanwege griep. Maar de partij was over de volle 3 ronden voor haar en de uitslag was dan ook unaniem in haar voordeel. Emma blijft ongeslagen ook op het HOOGSTE PODIUM.

Yassine Ambari, recent bekroond als beste Jeugdsporter van Bodegraven-Reeuwijk, heeft heel hard getraind om aan dit gala deel te nemen. Bijna iedere dag meer dan 3 uur groeps- en individuele training.

Yassine vocht zijn 3e B-partij en op dit podium wil je maar één ding en dat is schitteren. En schitteren deed hij in een harde maar sportieve partij. Yassine overklaste zijn opponent in de 1e en 2e ronde met prima knie- en stoottechnieken. De 3e ronde liet hij iets liggen door vermoeidheid en spanning. De jury wees ook Yassine unaniem aan als winnaar.

Zaterdag 27 februari 2016 was een onvergetelijke dag met de Maximale winst uit 2 partijen. Sportcentrum ReBo heeft nu nationaal en internationaal Bodegraven op de kaart gezet!

kickboksgala 27 februari 2016

Foto: GizmoWorks Photography

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie