ESTO wint derby tegen VV Bodegraven

Zondagmiddag 13 november stond de derby tussen ESTO en Bodegraven op het programma. Om 14.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Al snel bleek Bodegraven beter uit de startblokken te komen. Het was dan ook niet verrassend dat ze 0-1 voorkwamen door een doelpunt van Randy Zaal. Lang konden ze niet genieten van de voorsprong. Eerst mistte Arno Zijm een grote kopkans, maar maakte daarna zijn misser goed met een doelpunt. Beide ploegen gingen rusten met 1-1.

In de tweede helft werden nog een paar goede kansen door ESTO om zeep geholpen. Bodegraven kwam er nauwelijks meer aan te pas. Door een rake kopbal van Robin Groenendijk werd de wedstrijd beslist in het voordeel van de zwartwitten. Na 90 minuten stond de eindstand van 2-1 op het scorebord.

derby1-1-van-1 derby2-1-van-1 derby3-1-van-1 derby4-1-van-1 derby5-1-van-1 derby6-1-van-1 derby7-1-van-1 derby8-1-van-1 derby9-1-van-1