Gemeente en vereniging starten nieuw zelfbouwproject in Weideveld

De vereniging ’Samen bouwen.in Weideveld’ en de gemeente tekenden op maandag 30 november 2015 de definitieve koopovereenkomst voor elf woningen in Weideveld. Voor beide organisaties is het een belangrijke stap in het CPO-project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) naar de realisatie van de woningen.
Aannemer al geselecteerd

De vereniging heeft officieel opdracht gegeven aan aannemer RIZ Bouw uit IJsselstein om het bouwproject uit te voeren. Met de koopovereenkomst tekende de vereniging voor de koop van de (bouw)grond op Weideveld veld 4C, voor de realisatie van de elf woningen.

Bouw start op korte termijn

Het project krijgt nu steeds meer en ook zichtbaar vorm. Rond de jaarwisseling wordt de grond daadwerkelijk geleverd, zodat RIZ Bouw snel daarna kan starten met de bouw van woningen. “Voor de gemeente betekent dit het tweede succesvolle CPO-project dat ontwikkeld wordt. Dit project draagt eraan bij dat de woningmarkt verder in beweging komt. Dat is een goede ontwikkeling voor onze inwoners en daar ben ik blij mee.”, aldus verantwoordelijk wethouder Jan Leendert van den Heuvel.

Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op: www.facebook.com/Samenbouwen.in/Bodegraven

CPO-vereniging

Impressie van de woningen

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie