Getuigen gezocht: poging tot woninginbraak 1672-laan te Bodegraven

De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak aan de 1672-laan in Bodegraven. De politie heeft een burgernetmelding verspreid.
De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 26 maart 2016 17:00 uur en zondag 27 maart 2016 15:00 uur in de omgeving van 1672-laan te Bodegraven. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. Meer informatie over hoe de inbraak werd uitgevoerd.<https://www.politie.nl/algemeen/burgernet/braak.html>

Heeft u of één van uw huisgenoten:
* Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
* Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
* Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
* Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!

Anoniem<http://www.politie.nl/onderwerpen/meld-misdaad-anoniem.html>, 0800-7000 (gratis nummer). Een inbraak voorkomen? Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie<http://www.politie.nl/onderwerpen/poging%20tot%20woninginbraak.html> en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen<http://www.politiekeurmerk.nl> vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.

Bron: Burgernet

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie