In Gesprek met Dick van Bokkem

In het radioprogramma In Gesprek met … is op maandag 7 maart de heer Dick van Bokkem te gast. Dick is de organisator achter VocaalRegionaal. Hij start binnenkort een popkoor in Bodegraven. Het koor zingt diverse popsongs uit de jaren 60/70 tot heden. Denk hierbij aan de Beatles, Maroon 5, Krezip, Melee, Robbie Williams, Dikhout, Borsato, Doe maar en vele anderen.
Ook in Alphen aan den Rijn en in Woerden zijn deze popkoren actief. Er wordt gewerkt met professionele geluidsbanden waarvan elk koorlid per song een copy krijgt. De arrangementen zijn doorgaans 4- tot 6-stemmig. Elk koorlid maakt zelf een keuze uit 1 partij van de ingezongen stemgroepen. Op deze wijze kan eenieder op een voor hem of haar geschikt moment thuis of onderweg oefenen.

De interviewer is Cees Romijn. De uitzending is te beluisteren op maandag 7 maart tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Het programma wordt dinsdagavond 8 maart om 22.00 uur herhaald en ook is er een herhaling van het interview op zondag 14 maart a.s. vanaf 19.00 uur.

De frequenties van RTV Bodegraven zijn 103.4 (kabel in Bodegraven) of 98.3 (kabel in Reeuwijk) en 107.8 (ether). Luisteren via internet www.rtvbodegraven.nl is ook mogelijk.

Bron: RTV Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie