2015-12-15  Tekening medisch centrum Bodegraven IMG_2486

Intentieovereenkomst en koopcontract Medisch Centrum Bodegraven ondertekend

De initiatiefgroep van het nieuw te bouwen Medisch Centrum Bodegraven, bestaande uit Huisartsenpraktijk Daniels-Spaargaren, huisartsenpraktijk Van Gils,  Fysiotherapiepraktijk Beijerbergen, het Groene Hart Ziekenhuis,Tandartspraktijk van der Heide en Benu Apotheken, heeft op dinsdag 15 december een intentieovereenkomst gesloten met ontwikkelaar Healthcare Real Estate. Daarnaast heeft Healthcare Real Estate op woensdag 16 december het koopcontract van het oude Antonius College Bodegraven met de gemeente getekend. Hiermee is de definitieve weg ingeslagen richting de ontwikkeling en realisatie van het nieuw te bouwen Medisch Centrum Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat. 
De overeenkomst werd tevens ondertekend door de hoofdgebruikers Psycho-informa en, Podotherapie Rondom. Daarnaast gaan ook Kindertherapie Kinderkwesties, Vierstroom Thuiszorg, Mirjam van Egmond zich vestigen in het Medisch Centrum Bodegraven.

 In het Medisch Centrum Bodegraven gaan de verschillende zorgverleners nauwer samenwerken. Het Groene Hart Ziekenhuis brengt specialistische ziekenhuiszorg in het centrum. Op deze regiolocatie van het GHZ kunnen ook röntgenfoto’s gemaakt worden. Apotheek Benu verhuist de huidige apotheek aan de Brugstraat naar het Medisch Centrum.

De samenwerkende zorgverleners zijn er van overtuigd dat het vormen van het Medisch Centrum Bodegraven de gezondheidszorg van Bodegraven op een nog hoger niveaubrengt waarbij het centraal aanbieden van de zorg het voor de patiënten makkelijker en toegankelijker maakt. 

De 11 deelnemende partijen zijn:

Zorgtype Zorgverlener
Huisartsen Maatschap Huisartsen Praktijk Daniels en Spaargaren
Van Gils
Apotheek BENU
Ziekenhuis Groene Hart Ziekenhuis
Tandarts Tandartsenpraktijk van der Heide
Fysiotherapeut Beijerbergen
Psycholoog Psycho Informa
Podo therapie Netwerk RondOm
Kinderpsychologie Kinderkwesties
Diëtiste Mirjam van Egmond
Thuiszorg Vierstroom
Kaakchirurgie Specialist
Totaal aantal zorgverleners 11

foto 5

2015-12-15 Tekening medisch centrum Bodegraven IMG_2486

 

foto1

Bron: GemeenteThere are no comments

Add yours

X