kaas1

Kaas Automaat in Bodegraven

De Kaas boerderij Van Dieijen VOF is in 1977 gebouwd door de familie Van Dieijen. De van Dieijens zijn kaasmakers-van-huis-uit. Het is nu al de vierde generatie die Bodegraven buitengewoon smaakvolle boeren kaas produceert. De familietraditie laat zich goed proeven! Wij maken verse Witte Meikaas; Meikaas is nauw verwant aan Mozzarella. De smaak is fris, zuiver en romig. En wij maken Boeren Goudse Kaas. Boeren Goudse is een unieke kaas, heerlijk smeuïg, romig en vol van smaak.
Kaasboerderij Van Dieijen VOF ligt in het prachtige natuurgebied Noordzijdepolder, iets ten noorden van het dorp Bodegraven, aan de Burgemeester Kremerweg 10. De consument die houdt van eerlijke streekproducenten is bij Van Dieijen aan het goede adres.

De Kaas boerderij van Dieijen VOF wordt omringt door ca 85 hectaren weiland. Het sappige gras van het land vormt met andere voedingscomponenten het dagmenu van de 340 melkkoeien.

In de kaas automaat liggen alle soorten kaas zoals; Jong, Jong Belegen, Belegen en Extra Belegen. Oude kaas hebben we niet altijd liggen maar als we hebben doen we deze uiteraard ook in de automaat. Op bestelling kan ook, alles is mogelijk. In de automaat kan alleen contact geld, brief of munt, geen pin. automaat wisselt.

kaas1

kaas4

There are no comments

Add yours

X