Kerst met popkoor Fabulous!

Zondagmiddag 13 december bracht Bodegraafs popkoor Fabulous! een Kerstconcert. Voor een uitverkochte grote zaal in het Evertshuis wisten zij de sfeer er goed in te brengen.
Het popkoor bestaat uit ruim 60 enthousiaste vrouwen. Het repertoire bestond uit een brede variatie, van religieus tot pop. Met hippe, uptempo nummers als ‘Underneath the Tree’ van Kelly Clarkson en ‘Santa’s Party’ van Nick en Simon vermaakten zowel het publiek als het koor zich zichtbaar. Toch was de zaal ook stil te krijgen, bijvoorbeeld bij het gevoelige ‘Grown up Christmaslist’.

Naast de kunsten van het koor, liet ook een groepje afgevaardigden uit het koor van zich horen. Als Kwartet brachten vier koorleden het prachtige ‘That’s Christmas to me’. A Capella en uit gezongen, was het een mooi moment in de voorstelling. Ook soliste Antoinnette Joosten wist tot tranen te roeren met haar gezongen soloversie van ‘Christmas Song’. Als kers op de taart, werd het publiek ook nog verrast en getrakteerd op twee solo’s van dirigent Maurits Draijer. Hij bracht ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ en ‘Have yourself a merry little Christmas’ ten gehore.

Het Evertshuis was voor de gelegenheid in Kerstsferen gehuld. De kleine kerstmarktjes in de Foyer maakte het een sfeervol geheel. Naast een korte pauze werd de vleugel naar de foyer gebracht. Het tweede gedeelte van het concert, de Singalong, vond dan ook rond die vleugel en in de foyer plaats. Veel mensen bleven meezingen en met een groot saamhorigheidsgevoel kwamen alle bekende Kerstliedjes langs. Hieronder een kleine impressie.

https://youtu.be/7Cte002CX38

20151215094609

20151215094600

 

20151215093930

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie