Loedermoedernominatie voor Bodegraafse

blank

Donderdagavond 19 januari was in Center Parcs de Eemhof de uitreiking van de Loedermoeder van het Jaar Award. Loedermoeders zijn ‘echte’ moeders die ook hun momenten van imperfectie durven delen op social media. Dit als tegenhanger van de vele perfecte plaatjes waar veel moeders erg onzeker van worden. En natuurlijk om het leven wat vrolijker te maken. Loedermoeders kijken met een knipoog naar hun eigen foutjes en geven eerlijk toe dat het leven met kinderen zich niet altijd laat plannen.

blank


 

In totaal waren 17 bloggende moeders genomineerd voor de Loedermoeder van het Jaar Award. Ook de Bodegraafse blogger Marguerita Suddaby van Marstyle.nl zat hierbij. Allemaal hebben ze hilarische anekdotes en foto’s gedeeld onder de hashtag #loedermoeder.

 

Rebonieuws.nl vroeg de Bodegraafse naar de redenen van haar nominatie: “Tja… ken je die moeder die er op school achter komt dat de bril van haar dochter nog thuis ligt? Dat de gymspullen vergeten zijn? Bij wie de kinderen niet elke dag hun speelgoed hoeven op te ruimen? Die moeder die zelf druk bezig is met het huishouden of iets anders en er vervolgens achter komt dat de kinderen… een bijzondere actie hebben uitgehaald?

Dat ben ik. En ik weet zeker dat ik niet de enige moeder ben bij wie het weleens zo loopt. Gelukkig kunnen we er achteraf om lachen. Het is voor veel moeders herkenbaar en een opluchting om te zien dat een ander ook weleens een steekje laat vallen.”

Kun je een voorbeeld geven?

“Ik belde trots mijn moeder op om haar tevertellen van deze nominatie. Ze vroeg waarom mijn kinderen zo stil waren. Ik gaf aan dat ze heel lief met de playmobil aan het spelen waren boven… Om er na afloop van het telefoongesprek achter te komen dat de dames flink in de weer waren geweest met hun kinderparfums… De walm kwam me tegemoet toen ze de trap af kwamen lopen. Oeps… Een typische loedermoedermomentje dus, omdat ik zelf even met iets anders bezig was.”

Marguerita Suddaby deelde onder meer deze Loedermoederacties:

Stoepkrijtkapsel

blank

https://marstyle.nl/2016/06/25/loedermoedermomentje-het-stoepkrijtkapsel/

Met de kinderen het raam bekladden

blank

https://marstyle.nl/2016/09/07/wat-hebben-raamstiften-magneetjes-en-armbanden-met-elkaar-gemeen-winactie/

blank

blank
blank

blank

Advertentie

blank

Geef een reactie