Mini-Cursus EHBO

Na het succes van de “Zomer Bravo!+Plus” kon een vervolg niet uitblijven. Dit najaar presenteert Bravo!+Plus een breed scala aan activiteiten. Een veel uitgebreider aanbod dan het zomer programma.
Vooruitlopend op dit aanbod organiseert het Rode Kruis Bodegraven i.s.m. Bravo!+Plus een kennismakingscursus EHBO. Deze workshop vindt plaats op maandag 5 oktober van 14.00-16.00 uur en op maandag 12 oktober van 19.30 tot 21.30. (twee keer dezelfde workshop)

Een mini-cursus eerste hulp bij ongelukken in en rondom het huis aan. Tevens wordt er informatie gegeven over reanimatie en laten we de werking van de A.E.D zien. We laten u kennis maken met verschillende verband materiaal en hoe te gebruiken. Er wordt les gegeven door een erkend instructeur van het Rode Kruis.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden bij het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. 0172-618484, info@evertshuis.nl, of bij het Rode Kruis, famrodenburg@hotmail.com. De cursus wordt gehouden in het Rode Kruis gebouw, Koninginneweg 3a in Bodegraven. Kosten bedragen € 2.50

Bravo!+Plus is een samenwerkingsproject van het Evertshuis, SAM, Zorgpartners en de Buurtsportcoaches. Meer informatie: het Evertshuis, 0172-618484.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie