Nieuwe bar PÛHA opent dit weekend in Bodegraven

Bodegraven is vanaf vrijdag een nieuwe bar rijker: PÛHA, een afkorting van de namen van eigenaren Punk Hermenet en Harm Kolar. PÛHA is een nieuw concept in Bodegraven.
PÛHA is gevestigd in het pand van de Musketier aan de Wilhelminastraat 29, maar lijkt in niets op de ‘Mus’ van vroeger. De afgelopen weken is er keihard verbouwd en met resultaat. PÛHA is een bar met stadse allure en Bodegraafse gezelligheid geworden. Aan de straatkant is een aanbouw gerealiseerd en de kroeg is voorzien van led-verlichting, een moderne bar en graffiti-art van Renske Koster.PÛHA zal van donderdag tot en met zondag open zijn, op donderdag en zondag tot circa 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur. ,,Met PÛHA brengen we een nieuw concept: iets dat er in Bodegraven nog niet was. Wij geloven dat Bodegraven klaar is voor een nieuwe manier van uitgaan. Wij durven anders te zijn”, vertelt Mariel Dijkstra die samen met Punk en Harm de exploitatie voor haar rekening neemt.

Mariel: ,,Aan elke doelgroep is gedacht. Vrijdagavond is bijvoorbeeld voor 18 jaar en ouder en zaterdag 23+. We draaien op gewone avonden top veertig en krijgen een uitgebreide party agenda met thema’s als een Fout feest, beach party of hardstyle avond en we werken met wisselende dj’s. Ook komt er een uitgebreide borrelkaart met huisgemaakte hapjes, deze kaart wordt binnenkort met een ludieke 0172-borrel geïntroduceerd.”

De grand opening is komende vrijdag met een kick-off om 21.00 uur. Zie: www.facebook.com/PUHA0172.

IMG_9222
IMG_4391

IMG_4393

Ingezonden bericht

Advertentie

Geef een reactie