VVB-HOV

Nieuwjaarstoespraak met applaus

De nieuwjaarswedstrijd bij Bodegraven kon onder prima omstandigheden gespeeld worden op het hoofdveld. Door de zachte winter was het gras nog maar enkele weken geleden voor het laatst gemaaid. Met een mix van spelers die in de zondagafdeling actief zijn, van vlaggenschip tot veteranen, tegen een mix van alle actieve zaterdagteams zou er zo maar prestige in kunnen insluipen. Maar nee, het werd een zeer vriendschappelijke wedstrijd die gelijk opging. Door een goal van Roy Snijder kwam de zaterdag op voorsprong. Mo Laaouar tekende voor een 1-1 ruststand. De 2-1 eindstand in het voordeel van de zaterdag was ook Snijder’s tweede treffer.
Bestuur stapt vol goede moed 2016 in

In het clubhuis werden de talrijke aanwezigen, spelers en belangstellenden, getrakteerd op een huisgemaakt koud buffet. Er kon een uur lang genoten worden van een vriendenprijs aan de bar. Iedereen was ook zeker wel benieuwd wie de nieuwjaarstoespraak zou houden. Voorzitter Jan de Wit maakte er geen geheim van dat hij en zijn mede-bestuursleden moeilijke weken meemaakten na hun aankondiging op 17 november, om er per 1 januari mee te stoppen. Veel steunbetuigingen van leden, advies en hulp van commissieleden, maar ook de terechte kritiek en noodzakelijke verbeterpunten die klonken hebben er toe geleid dat het bestuur zich toch blijft inzetten voor de club. Ze nemen daarbij hun huidige functie waar. De woorden van de voorzitter werden met een warm applaus beloond. Omdat er ook sprake is van kandidaten die bereid zijn een bestuurstaak op zich te nemen, komt hiermee binnenkort de gewenst verbreding van het bestuur in zicht. In februari is er een ledenvergadering waarin dit zijn beslag zal krijgen, waarna het bestuur weer voltallig en volledig in functie is.

Met als slogan ‘Ben je bedonderd, samen worden we honderd’ slaat de club verwachtingsvol de weg in naar dit mooie jubileum over 4 jaar. Terugkerend elan, meer inzet van vrijwilligers en positieve betrokkenheid van de leden is essentieel. Met goede voornemens alleen ben je er niet, daar was iedereen het wel over eens. Een goed begin van de tweede helft van het voetbalseizoen bij Bodegraven’s oudste voetbalclub, dat is wel zeker!

Door: Rob StoekenbroekThere are no comments

Add yours

X