Open Huizen dag in Bodegraven-Reeuwijk

Het gaat steeds beter met de woningmarkt. Mede door de lage hypotheekrente wil iedereen opeens een huis kopen of verkopen. De prijzen stijgen weer. Zaterdag 3 oktober vindt de NVM Open Huizen Route plaats. Neem een kijkje in een huis of appartement naar je dromen. Maak je huis schoon, want door deze dagen is bewezen dat de verkoop stijgt.
Je hoeft de regionale kranten maar open te slaan en pagina’s staan vol huizen die te koop worden aangeboden in Bodegraven-Reeuwijk.

Appartement Vlijt en Phoenix 12

Zo ook dit modern 2-kamer hoekappartement in Bodegraven gevestigd op derde etage met prachtig uitzicht over de Oude Rijn en de sluis in het monumentale pand De Phoenix. Veel ramen, met zitbankjes en ook met Frans balkon, waardoor het uitzicht optimaal tot zijn recht komt en de lichtinval heel mooi is.

foto huis Suuz

Huis Suuz2

Meer informatie: Vlijt en Phoenix 12

Appartement Dronensingel 123
Prachtig gelegen appartement met riant en vrij uitzicht aan de Dronensingel in Bodegraven. Dit afgewerkte appartement is gelegen in de groene Dronenwijk. De woning is geheel voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd via blokverwarming. Het dorpscentrum, NS station en uitvalswegen liggen in de directe omgeving van de woning. De woning heeft een prachtig vrij uitzicht over groenstroken en waterpartijen.

Huis Hannke2

Huis Hanneke

Meer informatie: Appartement Dronensingel 123

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie