Open Water Zwemmen en Beachpolo Evenement in Bodegraven!

Het evenement vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur en biedt activiteiten aan voor zowel de doorgewinterde triatleet als de hobbyzwemmer. Zwemafstanden variëren van 250 meter tot een uitdagende 5000 meter. Dit jaar wordt het programma uitgebreid met een opwindende nieuwe toevoeging: beachpolo. Voor dit evenement is de Brugstraat op zaterdag 15 juni aanstaande afgesloten voor het verkeer.
Organisator van de zwemwedstrijden, Henk Labordus, deelt zijn enthousiasme: “Open Water Zwemmen trekt al jaren zwemliefhebbers uit het hele land naar Bodegraven. Dit jaar zijn we trots om ook teams voor beachpolo te verwelkomen uit steden zoals Zwolle, Leiderdorp en Waddinxveen.”

Beachpolo, een energieke variatie op waterpolo waarbij teams van vier spelers strijden, belooft een spektakel te worden. Jimmy Scheerder, verantwoordelijk voor het beachpolo toernooi, ziet de populariteit van de sport stijgen in de regio.

Veiligheid staat voorop: er zijn uitgebreide maatregelen getroffen waaronder EHBO-posten en reddingsbrigades. Alle benodigde vergunningen zijn verkregen en de scheepvaart op de Oude Rijn wordt op de dag van het evenement omgeleid, om iedereen een veilige en plezierige ervaring te bieden.

Met een verwachte zonnige dag nodigt BZ&PC iedereen uit om zich te registreren en mee te doen aan dit unieke evenement. Mis deze feestelijke gelegenheid niet in het pittoreske Bodegraven. Voor meer informatie over het evenement en registratie, bezoek onze website of neem contact op met de organisatie.

Over BZ&PC:
BZ&PC, organisator van het Open Water Zwemmen en Beachpolo in Bodegraven, is een prominente sportvereniging die zich inzet voor het bevorderen van watersporten in en buiten de regio.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank