Openbare hoorzitting commissie bezwaarschriften – hoorzitting 14 maart 2016

De commissie bezwaarschriften behandelt op 14 maart 2016 in het gemeentehuis van Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1 in Bodegraven, de volgende openbare zaken:
  • 19.30 uur – Bezwaarschrift gericht tegen de opgelegde last onder dwangsom voor het onrechtmatig gebruik van de woning aan de Noordstraat 72 in Bodegraven.
  • 20.00 uur – Bezwaarschrift namens diverse winkeliers gericht tegen het besluit om binnen de kaders van de winkeltijdenverordening koopzondagen aan te wijzen over het kalenderjaar 2016.
  • 20.30 uur – Bezwaarschrift gericht tegen het besluit tot het vaststellen van een nummeraanduiding (Platteweg 35h in Reeuwijk).

De stukken van deze hoorzitting liggen een week voorafgaande aan de hoorzitting, op verzoek van een belanghebbende, (digitaal) ter inzage in het Klantcontactcentrum aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts). Belangstellenden kunnen deze hoorzitting bijwonen. Voor inzage in de stukken en eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P.A. Steenaart, via telefoonnummer 0172 – 522 522.
Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie