Flyer_NYE_2015_2016

Oud en Nieuw vier je in De Zon!

De Zon is weer open met oud en nieuw. Vrijwilliger zijn achter de schermen al druk bezig om de jaarwisseling weer groots te vieren en te zorgen dat er in Bodegraven wat te doen is! De Zon pakt op waar ze op 1 januari 2013 gebleven zijn met Superglow 2.0! Alles geeft licht, trek je witte of neonkleurige kleding aan, geef je zelf ook licht! Omdat Oud en Nieuw een feestje voor iedereen moet zijn, staat er een heel divers muziek aanbod op de planning. Van top 40 tot commerciële house, wat harder, en misschien zo af en toe nog wel wat harder. Verantwoordelijk voor de muziek zijn:
Fijn Man

Lucky

MTO

Re-Max

Voor oud en nieuw worden alleen kaarten via internet verkocht! Koop je kaarten snel, voordat ze uitverkocht zijn via www.dezonbodegraven.nl

Net zoals alle feesten draait ook Oud en Nieuw weer helemaal op vrijwilligers. Omdat oud en nieuw altijd heel druk is, kunnen we best een extra handje gebruiken! Help je mee tijdens oud en nieuw krijg je niet alleen een gratis kaartje maar ook consumptiemunten! Zo verdien je bij elkaar ruim €20,-!

Meer weten? Info@dezonbodegraven.nl

Flyer_NYE_2015_2016

There are no comments

Add yours

X