Poging ramkraak bij belwinkel Kerkstraat

Bodegraven – De politie is op zoek naar getuigen van een poging ramkraak op de Kerkstraat bij BBM Mobiel op woensdag 5 november. Op camerabeelden is te zien dat een rode Volkswagen Golf omstreeks 03.00 uur met de achterkant de gevel van de winkel ramt. Hierdoor raakt de deur ontzet.
De Volkswagen Golf, model 5 of 6 reed daarna naar voren, waarna twee bijrijders uitstapten. De twee liepen naar de achterzijde om iets uit de kofferbak te halen, maar opeens reed de bestuurder met snelheid achteruit waardoor één van de mannen klem kwam te zitten en vermoedelijk ernstig gewond raakte aan zijn linker been. De mannen stapten hierop weer in de auto en reden snel weg. Van de Volkswagen is een deel van de bumper achtergebleven. Bij de winkel is schade ontstaan aan de pui en het kozijn.

De politie zoekt getuigen en verzoekt hen te bellen via 0900 – 8844. Misschien herkent men in de eigen woonomgeving de rode beschadigde Volkswagen Golf (zonder bumper) in combinatie met een man die gewond is aan zijn linker been

There are no comments

Add yours

X