Promising Voices zingt op BENEFIETCONCERT in de St Janskerk

Interkerkelijk koor Promising Voices is uitgenodigd haar medewerking te verlenen aan een benefietconcert. Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” organiseert een benefietconcert in de Goudse St. Janskerk. Het concert vindt plaats op dinsdag 10 november a.s. en staat in het teken van zendingswerk in Bosnië. Mannenkoor “De Gouwestem” staat onder leiding van dirigent Martin Mans.
Het mannenkoor “De Gouwestem”, dat 180 leden telt, heeft een aantal gastkoren en gastmuzikanten uitgenodigd voor het benefietconcert. Zo zal het mannenensemble van “The Martin Mans Formation”  zingen, net als “Promising Voices” onder leiding van Leon van Veen. Daarnaast zal de bekende mezzosopraan Maria den Hertog haar medewerking verlenen. Fluittiste Trudi Bos zal niet alleen dwarsfluit spelen maar is tevens de gastvrouw bij dit concert.

Het orgel van de monumentale St. Janskerk wordt bespeeld door organist Aarnoud de Groen. Jonge klaviervirtuoos Mark Brandwijk is te vinden achter de vleugel, trompettiste is Jantine Kalkman en Martin Snel achter de drums. Het programma is samengesteld door dirigenten Martin Mans en Leon van Veen. Het programma bestaat uit koor- en samenzang met voor elk wat wils.

Het doel van het benefietconcert is geld inzamelen voor het zendingswerk in Bosnië. Namens Stichting Proplan zal Willem Pronk dit doel tijdens het concert nader toelichten.

Het concert in de Goudse St. Janskerk begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.15 uur en het concert is omstreeks 22.00 uur afgelopen.  De entree bedraagt 15 euro in de voorverkoop en tot 16 jaar € 7,50. Aan de kerk betaalt men € 17,50 per persoon en tot 16 jaar € 8,75.

Voorverkoop van toegangskaarten via de koren en de koorleden en bij:

  • De Baanderij en Stichting Proplan, Industriestraat 1, Gouda
  • Sonneveld Kantoorboekhandel, Kon. Wilhelminaplein 5, Waddinxveen
  • Boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19, Gouda
  • Boekhandel Samma aan de Turfmarkt 18, Gouda
  • Fam. Pronk, Middelweg 36B Moordrecht
  • www.stichtingproplan.nl
  • www.degouwestem.nl

Nadere informatie over dit Benefietconcert  kunt u vinden op zowel de website van het koor www.degouwestem.nl of op www.stichtingproplan.nl

Door: Esmé Nauta

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie