Wedstrijdverslag Reeuwijk 1 – ESDO 1

Voor het eerste van Reeuwijk stond op 23 januari ESDO op het programma. De ploeg uit Kockengen wist nog niet te winnen in de zaal en had dus ook al een keer verloren van Reeuwijk. Aangezien Reeuwijk tweede staat in de poule ging het  team met veel
vertrouwen de wedstrijd in.

Dat vertrouwen leek misschien wel te groot in de eerste helft. Hoewel er wel duidelijk een overwicht was, wist de ploeg van Marco Zeebregts maar moeilijk hun voorsprong uit te breiden. De passing was hier en daar dramatisch en het achterverdedigen van ESDO zorgde ervoor dat het eigen spelletje soms niet gespeeld kon worden door het thuisteam. Dit resulteerde in een 6-3 stand met rust.

Na de rust pakte Reeuwijk het weer een beetje op, maar het ging nog niet zoals de afgelopen wedstrijden. De scherpte die de ploeg had tegen Paal Centraal was bijna de hele wedstrijd niet te zien. Maar de ballen die in de eerste helft niet vielen, gingen er in de tweede helft wel in. Petra kwam er in voor Janine en Thijs werd op het laatst nog gewisseld voor Sven.

Zoals gewoonlijk bleef Reeuwijk goed verdedigen en mede hierdoor wisten ze er nog een 18-8 overwinning uit te slepen, wat niet verkeerd is voor een mindere wedstrijd.

Zaterdag 30 januari speelt het eerste thuis om 20:20 uur. Dat wordt een belangrijke wedstrijd tegen Nexus dat drie punten onder Reeuwijk op derde plek staat. De uitwedstrijd was een spannende dus het belooft dit keer ook een goede wedstrijd te worden!