Samenwerking Annemarie Braun-Zorg voor Body & Mind & Massage Praktijk Nama Rupa

Het nieuwe Body & Mind centrum van Annemarie Braun wat in februari dit jaar haar deuren opende aan de Van Tolstraat 4 is een fantastische samenwerking aangegaan met Denise Hermenet en haar reeds bestaande massage praktijk Nama Rupa . Sinds juli dit jaar is Nama Rupa in het pand van Annemarie Braun-Zorg voor Body & Mind gevestigd.
 

Naast Yogalessen, Psychodynamische therapie & coaching kunt u nu ook genieten van heerlijke ontspanningsmassages voor jong en oud. Het is een geweldige samenwerking die wij zijn aangegaan en een goede aanvulling op elkaars werk en passie.

 

Dit vieren wij met 2 lezersaanbiedingen en 2 deel- en winacties voor zowel de yogalessen als de massagebehandelingen. Lees daarover hieronder meer.

 

Nama Rupa staat voor geest en lichaam. Zodra je lichaam ontspannen is zult u merken dat u geestelijk ook meer ontspannen bent. Denise laat u dit ook tijdens iedere massage ervaren. Het kenmerk van Nama Rupa is dat elke behandeling eindigt met een hoofdmassage(voetreflex uitgesloten). Hierdoor bent u nog meer ontspannen en zijn uw lichaam en geest volledig in balans.

 

Om kennis te maken met massages en Nama Rupa bieden we u een mooie lezersaanbieding aan: 30 minuten ontspanningsmassage van € 22.50 voor  € 20.00 of 30 minuten ontspanningsmassage + 30 minuten Japanse hoofd-gezichtsmassage van € 52.50 voor € 42.00.

 

Annemarie Braun heeft al meer dan 8 jaar haar therapie/coaching praktijk en yogastudio in Bodegraven. Steeds meer mensen vinden hun weg naar onze (vernieuwde) Yogastudio. Yoga heeft nog wel eens een zweverige reputatie gehad maar is dit bij ons zeker niet. Yoga streeft naar volledige gezondheid op zowel lichamelijk als mentaal gebied. In een sfeervolle omgeving in kleine groepen met rustige muziek moedigt de ervaren docent u aan om naar uw lichaam te luisteren en van daaruit te werken aan een gezond lichaam en rust in uw hoofd.

 

Hoewel er vanuit rust en bewustzijn gewerkt wordt doen de dynamische vormen van Yoga absoluut niet onder voor de reguliere sportschool work-outs. Het zijn echte kracht- en uithoudingsvermogen trainingen met als bonus flexibeler en ontspannen worden. De rustige vorm van Yoga werkt aan flexibiliteit en diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest.

 

Om kennis te maken met yoga en onze yogastudio bieden we u een mooie lezersaanbieding: 6 yogalessen naar keuze van 75 min per les t.w.v. € 75 voor € 29,00 (geldig tot 3 maanden na aanschaf en eenmalig)
Daarnaast bieden Nama-Rupa en Annemarie Braun zorg voor Body & Mind een zgn deel- en winactie aan. Like dit bericht en de Facebook pagina’s van Nama-Rupa en Annemarie Braun Zorg voor Body & Mind en deel dit bericht op je eigen tijdlijn en win óf 6 yogalessen naar keuze van 75 min per les t.w.v. € 75 óf een 60 minuten ontspanningsmassage t.w.v. €37.50

 

Geef in een reactie onder dit bericht aan yoga of massage zodat we weten voor welke prijs je graag in aanmerking wilt komen.

15

13

10

 

There are no comments

Add yours

X