Gemeente Bodegraven: Samir A. woont hier niet

Samir A. woont niet in Bodegraven. Dat stelt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk met klem, naar aanleiding van aanhoudende geruchten dat de bekende ex-terrorist zich in het dorp tussen Alphen aan den Rijn en Gouda gevestigd zou hebben.
Al meer dan een week praten inwoners van het dorp aan de Oude Rijn in toenemende mate over de komst van de veelbesproken man, samen met zijn vrouw. Hij zou zich gevestigd hebben aan de Emmakade, middenin het dorp.A. werd ruim een jaar geleden vrijgelaten, nadat hij tweederde van een celstraf van negen jaar had uitgezeten. Hij werd verdacht van het beramen van aanslagen en moet sinds zijn vrijlating een enkelband dragen. ‘Als hij zich hier zou willen vestigen, dan kunnen wij dat zien in onze administratie en zouden we dat weten,’ stelt een woordvoerster van de gemeente.

Meerdere woordvoerders benadrukken dat de man niet in Bodegraven woont. ‘Hij woont hier niet én hij komt hier niet te wonen ook. Dat hebben we buurtbewoners ook laten weten. Hoogstens is hij hier weleens op bezoek geweest en hebben mensen hem toen gezien.

Bron: www.ad.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie