Sunday Half Hour, kerkdienst van een half uurtje

Aanstaande zondag, 28 februari organiseert de jongerendienstcommissie van de Emmaüsgemeente weer een Sunday Half Hour: een korte, laagdrempelige dienst. Steeds meer jongeren hebben een volle agenda en komen er daardoor niet meer aan toe om naar de kerk te gaan. Dat terwijl in een tijd van Facebook, Instagram en Snapchat de kerk een goede plaats kan zijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten. De jongerendienstcommissie hoopt dat ook jij de gelegenheid hebt om een momentje voor God vrij te maken.
Het thema is deze keer ‘40 dagen 2.0’. De veertigdagentijd staat bekend als een tijd van vasten en van afzien. Maar is dat het enige wat je kunt doen? Of kun je de veertigdagentijd ook op een andere manier beleven?

De dienst zal gehouden worden in de Lutherkerk en begint om 11.30 uur, maar de deur is al vanaf 11.15 uur open. Esther Dijkstra leidt de dienst en de muziek wordt verzorgd door Revelation, de jongerenband van de Emmaüsgemeente. Gezien het succes van de vorige Sunday Half Hours hoopt de commissie ook jou deze keer te ontmoeten.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie