Teenevent van dinsdag 21 oktober t/m vrijdag 24 oktober

TeenEvent is het evenement voor tieners in Bodegraven. Van dinsdag 21 oktober t/m vrijdag 24 oktober kun je van 15.00 uur tot 22.00 uur terecht op de parkeerplaats aan de Cortenhoeve. Elke middag zijn er voor jou gratis special events. Of kom lekker rondhangen in de girlzone of boyzone. ’s Avonds begint er om 19.00 uur een cool programma met games, theater, muziek en chillû. Tijdens dat programma vertellen we je ook alles wat je wilt weten over God, Jezus, de kerk en alles wat met het christelijk geloof te maken heeft.
BELANGRIJK! Don’t forget your ID!

Dit jaar is het belangrijk dat je de eerste dag dat je komt je identiteitsbewijs meeneemt. Je krijgt daarna een bandje waarmee we de volgende dagen weten dat je, je ID al hebt laten zien waardoor je hem dan niet meer hoeft mee te nemen.

VOOR WIE?

Het TeenEvent is voor alle tieners in Bodegraven die een plekje zoeken waar ze lekker zichzelf kunnen zijn, andere tieners kunnen ontmoeten en meer te weten kunnen komen over God en het christelijk geloof. Ben je tussen de 11 en 14 jaar oud, dan ben je dus van harte welkom. Kom gerust ff langs om te checken of je het leuk vindt. Neem dan ook je vrienden en vriendinnen, broertjes en zusjes, klasgenoten mee. Hoe meer mensen er zijn, hoe gezelliger het wordt.

Vooraf inschrijven kan via: http://www.teenevent.nl/aanmelden/

TeenEvent is een initiatief vanuit de Protestantse Kerk in Bodegraven.

Bron tekst en foto: www.teenevent.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie