Twee Gouwenaren aangehouden na auto-inbraak

Reeuwijk – De politie hield dinsdag 1 maart om 03.40 uur twee Gouwenaren aan van 18 en 21 jaar op verdenking van inbraak in een bestelbus op de Koningin Wilhelminastraat.
Een getuige zag dat er door twee mannen werd ingebroken in de bestelbus en belde direct de politie. De mannen waren daarna weggereden in een auto. De getuige gaf de signalementen door van de mannen en gegevens over de auto. Dit leidde al snel tot een aanhouding. De auto werd staande gehouden op de Bodegraafsestraatweg. Bij één van de mannen werd een lifehamer aangetroffen en deze is in beslag genomen, evenals hun voertuig. De politie doet verder onderzoek.

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

 

Bron: Politie.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie