Politie-logo-1-van-1

Twee mannen aangehouden voor poging woninginbraak

Bodegraven – De politie heeft zondag 10 januari omstreeks 20.20 uur twee mannen van 17 en 18 jaar uit Bodegraven aangehouden op verdenking van poging woninginbraak.
Even na 20.00 uur meldde de bewoonster van een woning aan de Emmakade dat er werd ingebroken in haar woning. De vrouw was boven toen zij beneden geluiden hoorden. Aan de achterzijde van de woning zag zij twee mannen gebukt bij het raam staan. Doordat de vrouw begon te schreeuwen zijn de mannen er vandoor gegaan. De politie werd gealarmeerd waarna de agenten in de omgeving hebben gezocht naar de verdachten. Kort na de melding werden op de Spoorlaan twee verdachten die aan de signalementen voldeden aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

politie

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’

Bron: Politie.nlThere are no comments

Add yours

X