Update Rebodenktmee.nl

De tijd vliegt, inmiddels zitten we al op de helft van de zittingstermijn na de verkiezingen die rebodenktmee.nl in het leven hebben geroepen. We vonden het dan dus ook wel eens tijd worden om eens te peilen wat er eigenlijk is gedaan met de beloftes die gemaakt zijn!
Nog even het geheugen opfrissen, wat gebeurde er ook alweer op rebodenktmee.nl? Rond de gemeentelijke verkiezingen kon je als inwoner van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk jouw ideeën kwijt, en kregen de fracties de kans om zich hier aan te verbinden.

Naar alle fracties is dezelfde email gestuurd met de vraag om eens terug te komen op alles waar zij zich aan hebben verbonden. Niet alleen vertellen dat iets gerealiseerd is en daar hard mee zwaaien, of de schuld schuiven op andere partijen wanneer iets niet lukt, maar leg uit wat je hebt gedaan, en welk resultaat je hebt weten te boeken. De fracties hebben hiervoor tot vrijdag 19 februari 10:00 uur de tijd gekregen om te reageren. Alleen GroenLinks en de VVD hebben op dit moment een reactie gestuurd. Wat zij hebben te vertellen over de onderwerpen die zij ook belangrijk vonden? Lees het snel op www.rebodenktmee.nl

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie