IMG_2591

VIDEO: BZ&PC geeft geweldige presentatie

Afgelopen weekend organiseerde BZ&PC een show voorafgaande aan de wedstrijd BZ&PC – PSV. Tijdens deze show kwamen alle afdelingen van BZ&PC naar voren.
Een avond die speciaal werd georganiseerd voor de leden en sponsoren van BZ&PC. Een avond die druk bezocht werd. Ruim 300 toeschouwers zagen alle afdelingen een presentatie geven.

Zo zwommen de synchroonzwemsters en hun trainsters een zeer gave en vooral synchrone act op een mix van Bad, Fireball en Wiggle. Bijzonder was dat er een diversiteit aan leeftijden was. Zowel de groep onder 12 als de senioren zorgden er tegelijkertijd voor dat het publiek even op adem moest komen.

De zwemafdeling deed een recordpoging met pupillen, Victor, Liv, Koen en Kristel kwamen namens de zwemafdeling in actie. Zij zwommen een oud clubrecord hard uit de boeken! Op de 4x 50 meter wisselslag stond een oude tijd van 3:35:12 maar vanaf heden staat er een strakke 02:52:87 in de boeken.

Als slot liepen de pupillen van MEGAster, Sterrenplan en van de waterpolo als echte player escortes mee in de line up van Heren 1. Als ware helden werden ze toegejuicht door het publiek en stonden daarna 1 voor 1 in het spotlight.

Heren 1 maakte de avond in stijl af, zij wisten van onder andere oud BZ’er Joost Nederend te winnen met 14-4 een wervelende uitslag waardoor de avond ook in clubhuis ”De Zwamkuil” een feestelijke tint had.There are no comments

Add yours

X