Vleermuizen-avond in “De Oude Zustertuin”

Vanavond, vrijdag 25 september, organiseert De Oude Zustertuin een heuse vleermuizenavond. Dit belooft een leuke, leerzame en spannende avond te worden. De weersverwachting is gunstig, dus we hopen de vleermuizen buiten te spotten.
De aanvang is om 18.45 uur in het Uilennest in De Oude Zustertuin. Het programma eindigt rond 20.30 uur. De activiteit, onder leiding van Cees Dekkers, zal in het Uilennest starten met een presentatie en daarna gaan we naar buiten op zoek gaan naar deze mysterieuze dieren! We zullen hierbij gebruik maken van bat-detectoren en lampen (eigen zaklamp meenemen mag). Er is ook tijd voor een lekkere consumptie en iets creatiefs.

De activiteit staat open voor kinderen van alle leeftijden. We verwachten dat jonge kinderen door een volwassene (ouder, opa/oma) worden begeleid. De activiteit is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Als tegemoetkoming in de kosten vragen we een bijdrage van € 1,50 per kind.

De ingang aan de kant van de Overtocht zullen we vanavond eerder sluiten. We verzoeken daarom iedereen om via de ingang aan de Albert Heijn-kant de Zustertuin binnen te gaan.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie