Waarder heeft primeur voor eerste Huis van Alles

De zorg en welzijnsorganisatie SAM, welzijnsstichting Kerverland en gemeente Bodegraven – Reeuwijk openen het eerste Huis van Alles op dinsdag 16 februari 2016. Sinds afgelopen zomer was in Waarder al de ‘Huiskamer van Waarder’ te vinden op de Maximalocatie. De huiskamer van Waarder gaat zich verder ontwikkelen als Huis van Alles.
Fysieke locatie

Het Huis van Alles is een fysieke locatie in het dorp waar inwoners, vrijwilligers en professionals samen komen omdat het er ‘warm, leuk en welkom’ is. In het Huis van Alles komen mensen samen om elkaar te ontmoeten en activiteiten te doen. Ook is het mogelijk om informatie, advies of ondersteuning te krijgen en om als vrijwilliger actief te zijn. Hiermee is het Huis van Alles een plek van iedereen, voor iedereen. De komende tijd worden ook Huizen van Alles geopend in de andere dorpen van onze gemeente.

Impressie

Tijdens de opening wordt een impressie gegeven van de activiteiten en deelnemers aan het Huis van Alles. Voorbeelden zijn samen eten / koken, biljart, jong en oud (met de school), welfare werk, spel-atelier/ sjoelen, bibliotheek, het Sociaal team en samen zingen.

Trots

Mirjam van Veen, directeur SAM: “Ik ben trots en verheugd dat het eerste Huis van Alles nu open gaat. Het is een waardevolle stap om meer verbinding te realiseren tussen inwoners van elk dorp, de diverse zorg- en welzijnsorganisaties en de gemeente.”

Ingezonden artikel

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie