"We starten een nieuw hoofdstuk"

Na weken lange voorbereidingen was het vanavond dan zover. De pers en andere genodigden mochten alvast een kijkje nemen in de nieuwe winkel. The Read Shop Express werd op een feestelijke manier geopend. De zoon van Michiel en Helmi Karssen, Ruben, knipte onder toeziend oog van Koos Karssen het lintje door. Hiermee is het avontuur dan echt begonnen voor de vierde generatie Karssen. Michiel, de jongste zoon van de Karssenfamilie die ruim honderd jaar boekhandel Karssen runde, stond de aanwezigen te woord.
Speech

“We starten een nieuw hoofdstuk. 2016 is voor ons een heel speciaal jaar. Niet alleen komt onze droom uit om een eigen winkel te beginnen. Dit kan bovendien op de plek waar mijn overgrootvader in 1899 zijn winkel in papier en tabak startte. Die winkel groeide uit tot boekhandel Karssen, een gerenommeerde boekhandel met het predicaat hofleverancier. Eind mei start de maand van het spannende boek”, sluit Michiel Karssen zijn woorden af. Zijn zwangere vrouw is eind mei uitgerekend.

Ook Koos Karssen nam de tijd om het woord te richten tot Michiel en Helmi. “Ik ben ontzettend trots op jullie. Ik wil jullie dan ook alle goeds wensen”.

The Read Shop Express Karssen

The Read Shop Express Karssen wordt een 96 vierkante meter grote winkel met een actuele voorraad van de top 60-boeken en een ruim assortiment kinder- en jeugdboeken. Behalve boeken bestaat het assortiment uit wenskaarten, kantoorartikelen, tijdschriften, kranten, cadeaukaarten, tabak, kansspelen en cadeauartikelen. Ze zoeken bovendien de samenwerking met lokale ondernemers en houden acties. Iedereen krijgt bij aankoop van een zaterdagkrant een gratis croissant van BROOD&KO, die laatste actie geldt een maand lang.

 

Welkom

Iedereen is van harte welkom om zaterdag 30 januari onder het genot van een hapje en drankje de winkel op de hoek Wilhelminastraat/ Prins Hendrikstraat in Bodegraven te bekijken.

readshop1 (1 van 1)

readshop2 (1 van 1)

readshop3 (1 van 1)

readshop4 (1 van 1)

readshop5 (1 van 1)

readshop7 (1 van 1)

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie