img_1534

Zwemmen goede-doelen actie

Op zaterdagmiddag 19 december 2015 was er voor tientallen ouders en kinderen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een gratis zwemmiddag in zwembad De Kuil in Bodegraven. Zij kregen deze middag aangeboden van de SBAB, omdat zij wel een extraatje kunnen gebruiken. Wethouder Dirk-Jan Knol, die dit initiatief van harte steunt, was hierbij aanwezig.
Initiatief

Vrijwilligers en enkele personeelsleden van de Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven (SBAB) hebben in december 2014 het idee opgevat om activiteiten te organiseren voor een goed doel. Het idee erachter was om met elkaar iets voor een ander te doen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Activiteiten 
Vanaf januari 2015 is begonnen met een wekelijkse knutselavond in de personeelsruimte van het zwembad. Vanaf die tijd is er ook een verkoophoekje ingericht in de hal van het zwembad en bij sporthal de Sporthoeve. Er zijn contacten gelegd met de voedselbank Gouda. De uitnodigingen voor de gratis zwemmiddag op 19 december zaten in de voedselpakketten. De ouders en kinderen kregen de entree voor de zwemmiddag, een knipkaart voor wat versnaperingen en na afloop een verrassing.

Deze middag werd onder meer betaald uit de opbrengst van de verkochte pannenkoeken tijdens de avondzwemvierdaagse in juni 2015.

img_2600

img_2598

img_1534

 There are no comments

Add yours

X