Zijerveld en Voedselbanken Nederland slaan handen ineen

Zijerveld en Voedselbanken Nederland hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd om voedselzekerheid te bevorderen. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.




Voedselbanken Nederland helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Door maandelijks Hollandse kaas te doneren, wil Zijerveld de krapte bij de voedselbanken aanpakken en bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van deze gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Over Zijerveld

Ze hebben passie voor kaas en het creëren van geluksmomenten. Dát is de kern van hun ondernemerschap. Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien ze hard. Ze zijn ambitieus, consument- en klantgericht, down-to-earth en staan bekend om onze resultaatgerichtheid en snelle besluitvorming. Al meer dan 100 jaar zijn zij in staat om onszelf steeds opnieuw uit te vinden en zijn we de nummer 1 op de markt. Met meer dan 2500 verschillende binnenlandse en buitenlandse kaassoorten op voorraad zijn ze een on-stop-shop voor al onze klanten in verschillende verkoopkanalen.

Foto: LinkedIn Zijerveld

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank