bouwmarkt

Aangepaste openingstijden voor Bodegraafse bouwmarkten

De gezondheid van klanten en medewerkers staan bij Hubo Bodegraven en Karwei Bodegraven voorop. Beide bouwmarkten houden zich in deze lastige tijden uiteraard aan de voorschriften en adviezen van de overheid en het RIVM.
Hubo en Karwei blijven beiden voorlopig open en hun medewerkers in de winkels doen hun uiterste best om het voor hun klanten zo goed mogelijk te regelen. En natuurlijk hebben zij de juiste instructies gehad over hygiënemaatregelen, zodat je veilig je aankopen kunt blijven doen. Voor de Bodegraafse bouwmarkten is de gezondheid van onze medewerkers en klanten het aller belangrijkste. Daarom hebben zij vanaf vandaag de openingstijden aangepast.

Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Wat kunt u doen?

Het bovenstaande betekend ook dat wij onze bezoekers vragen een aantal zaken in acht te nemen. We kunnen elkaar helpen om het voor elkaar zo plezierig mogelijk te maken. 

  • Kom zo veel mogelijk alleen naar de winkels. Het is nu even geen sociaal uitje. 
  • Hou ook in onze winkels zo veel mogelijk gepaste afstand (1.5 meter tot anderen), zowel ander klanten als ook de medewerkers. Heb begrip voor elkaar.
  • Betaal digitaal! Dus met je pinpas of je telefoon
  • Kom op rustige uren naar onze winkels het liefst zo vroeg mogelijk.
  • We willen u vragen om in geval van ziekte niet naar onze bouwmarkten toe te komen. Beide bouwmarkten bezorgen graag ubestelling aan huis en nemen hierbij ook de gebruikelijke voorzorgmaatregelen in acht.

Wij danken u voor het begrip en u vertrouwen. 

Dank en tot ziens in onze winkels!

Vriendelijke groet team Karwei Bodegraven en team Hubo Bodegraven

 

 

 X