Print

Duurzaam ondernemen en Internet of Things

Op dinsdag 5 juni 2018 organiseert Platform-Z de bijeenkomst Duurzaam Ondernemen en Internet of Things. Investeren in slimme en duurzame oplossingen kan veel opleveren. Zonnepanelen, een elektrische auto, maar denk ook eens aan het gebruik van slimme software zoals domotica. Wat is er allemaal mogelijk en wat levert het op?
Platform-Z lid George Müller van Realink Consultancy verzorgt de presentatie Duurzaam Ondernemen. Investeren in en om je huis en je onderneming op het gebied van verduurzaming kan veel opleveren. Heb je wel eens gedacht aan zonnepanelen of een elektrische auto? George vertelt over zijn persoonlijke ervaringen, beweegredenen en dilemma’s.

Henk Jansma, senior adviseur bij DWA, vertelt over de kansen en uitdagingen van Internet of Things. De apparaten in en om huis en kantoor worden steeds slimmer. Draaide het internet lange tijd om de PC en daarna de smartphone, momenteel worden steeds meer apparaten online aangesloten. De gegevens van wasmachine, verwarming, koelkast, et cetera leveren een gedetailleerd beeld op van jouw gedrag. Maar wie krijgt allemaal toegang tot deze informatie?

Wanneer? Dinsdag 5 juni 2018
Hoe laat? Start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Waar? DWA, Duitslandweg 4 in Bodegraven
Kosten? Gratis voor leden, niet-leden € 15
Aanmelden? https://platform-z.nl/events/duurzaam

Netwerken en gezelligheid
Workshops en presentaties bij Platform-Z eindigen uiterlijk ‪om 21.30 uur, zodat er na afloop nog ruimschoots gelegenheid is om na te praten en te netwerken. Natuurlijk met een hapje en een drankje.

 

X