rebo

Leden van Green Health Center blijven fit tijdens de tijdelijke sluiting van het centrum

Ook Green Health Center heeft door het beleid vanuit de overheid helaas tijdelijk de deuren moeten sluiten. En ondanks dat deze beslissing pijn doet is de veiligheid en de gezondheid van de leden het allerbelangrijkste. Mede door deze insteek laat het team van Green Health Center de leden niet in de kou staan en zorgen zij er samen voor dat de leden deze periode fit en gezond door komen. Door regelmatig te bewegen en gezond te eten en leven kun je de weerstand namelijk positief beïnvloeden en in een tijd zoals deze kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede weerstand is.
Alle leden van Green Health Center ontvangen een unieke inlogcode van FitSnacks.tv, een online platform die professionele workouts deelt die je thuis kunt uitvoeren. Naast deze dienst deelt het Greenteam elke dag een filmpje op social media met een workout die thuis en/of in de buitenlucht uitgevoerd kan worden. Op dinsdag om 10.00, donderdag 19,30 en zaterdag 10.00 is dit via een Livestream waardoor je rechtstreeks contact kunt maken met de medewerkers en ook vragen kunt stellen of suggesties kunt delen. Kortom, de leden van Green Health Center komen deze periode fit door.

Ben jij nu lid en heb je geen e-mail of informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar administratie@greenhealthcenter.nl en dan wordt ook jij snel voorzien van alle informatie en mogelijkheden.  

 X