Loopbaanvragen? Loop dan mee!

Heb je loopbaanvragen? Loop dan mee! Dat is de uitnodiging tijdens de maand van Leren en Werken. In de hele arbeidsmarktregio Midden-Holland worden in april extra activiteiten georganiseerd om inwoners op een laagdrempelige manier loopbaanadvies te geven. In Bodegraven-Reeuwijk start er dinsdag 4 april om 13.00 uur een wandeling voor iedereen die een leer- of loopbaanvraag heeft.
Wat zijn je dromen? Wat zijn je kwaliteiten? Wil je (nieuw) werk of toch een scholing volgen? En hoe kun je de volgende stap zetten? Tijdens de wandeling gaan ervaren loopbaanadviseurs in gesprek met de wandelaars, die via luchtige opdrachten al snel tot de kern van de zaak komen.

Iedereen met een loopbaanvraag is welkom

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Iedereen is welkom. De start is bij het Werkcafé in het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven). De wandeling duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een kop koffie of thee bij het Werkcafé. Wie dan nog vragen heeft, kan een individuele afspraak op een ander moment maken met een adviseur van het Leerwerkloket (LWL) of Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Midden-Holland.

Kijk op:  https://rmtmiddenholland.nl/2023/03/20/wandelcoaching/ Voor wandelingen op andere data. Aanmelden kan via middenholland@leerwerkloket.nl.

Advertentie