Nieuwe koopwoningen in Nieuwerbrug

Op woensdag 8 februari 2017 sloten aannemingsbedrijf Van Wengerden & Visser uit Zevenhoven en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een overeenkomst voor de realisatie van 18 koopwoningen in de nieuwe woonwijk De Wijde Wiericke. Hiermee krijgt De Wijde Wiericke het gewenste vervolg en Nieuwerbrug een nieuwe woonimplus.




Start verkoop dit voorjaar

Aannemingsbedrijf Van Wengerden & Visser realiseert 18 woningen waaronder twee-onder-een-kapwoningen, rij- en hoekwoningen. In het voorjaar van 2017 start de verkoop; naar verwachting start de bouw na de zomervakantie.

 

Landelijk en dorps wonen

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is erg content met het ontwerp van Van Wengerden & Visser. Het ontwerp sluit goed aan op het bestaande gebied en het woonprogramma is een mooie aanvulling voor Nieuwerbrug. “Ik ben blij dat na enige radiostilte de volgende fase van De Wijde Wiericke wordt gerealiseerd. Met het plan is heel Nieuwerbrug gebaat qua woningvoorraad en draagvlak”, aldus wethouder Kees Oskam. Ook Van Wengerden & Visser is erg tevreden: “Het type woningen dat wij aanbieden is eerder succesvol gebleken. De woningontwerpen bieden de toekomstige bewoners vele keuzemogelijkheden om de woningen naar wens samen te stellen. We verwachten dat ook in Nieuwerbrug hier veel belangstelling voor zal zijn.”

 

Sinds 2013

In 2013 startte de bouw van De Wijde Wiericke. In het eerste deel is onder meer een huisartsenpraktijk gevestigd. De gemeente beoogt met De Wijde Wiericke een mooie en ruime woonwijk met voor elk wat wils.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie