Bed and breakfast Het Stalhuys in Reeuwijk scoort vijf tulpen

blank

Bed and breakfast Het Stalhuys in Reeuwijk is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De trotse eigenaars Edward de Jong en Joyce de Wit ontvingen de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

blank


Uit het rapport van de mystery guest: “ Wát een leuke B&B en wát een hartelijke eigenaren! Terugdenkend aan ons bezoek aan B&B Het Stalhuys, is voornamelijk de gastvrijheid van Joyce en Edward blijven hangen. Je voelt je hier als gast oprecht welkom: van de gemoedelijke ontvangst door de eigenaren en de loslopende dieren, tot de Goudse stroopwafels en het afscheidspresentje. Tot in het kleinste detail is er nagedacht over de inrichting, de faciliteiten en de accessoires bij Het Stalhuys. Hierdoor valt het geheel als een warme deken over je heen.”
” De B&B is ondergebracht in een voormalige koeienstal, welke de eigenaren hebben omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie met enorme woonkamer met gashaard en open keuken, slaapkamer en badkamer. De ruimtes zijn allemaal netjes afgewerkt en mooi op elkaar afgestemd in landelijke stijl. Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. De bedden lagen goed en het ontbijt werd ’s morgens geserveerd in een grote mand met daarop een plank vol zelfgemaakte- en streekproducten. Het uitpakken van de mand voelde als één groot cadeau! Bovendien ligt de B&B midden in het Groene Hart, met de Reeuwijkse Plassen en Gouda om de hoek. Ook kregen we de beschikking over 2 fietsen, waardoor wij de veelzijdige omgeving konden verkennen. Kortom: Het Stalhuys is uitermate geschikt voor een onvergetelijke minivakantie in eigen land!”

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie