Open Water zwemwedstrijd in de Oude Rijn 15 juli

Na enkele jaren van afwezigheid organiseert BZ&PC weer op 15 juli 2017 een Open Water zwemwedstrijd in de Oude Rijn te Bodegraven.




Deze unieke wedstrijd zal weer plaatsvinden in de Oude Rijn, waarbij de 5 Km en de Zwem voor MIJ sponsortocht zullen finishen in de Bodegraafse Sluis.

De wedstrijd zelf is in professionele handen en biedt een heel breed en aantrekkelijk programma.
Voor iedere leeftijd is er een meer dan uitdagende afstand en wordt er unieke 5000 meter wedstrijd voor wedstrijdzwemmers en Triatlon atleten  gehouden met vertrek uit Nieuwerbrug.

Verder wordt er een spectaculaire Sponsor zwemtocht gezwommen die in het kader staat van Zwem voor MIJ.
Deze sponsor zwemtocht, waarvoor de bestemming het KWF fonds is, start op de voor het Groene Hart unieke lokatie de Wiericke Schans.

Uiteraard worden ook onze toekomstige pupillen niet vergeten en organiseren we speciaal voor alle scholen in de omgeving Bodegraven-Reeuwijk een sponsortocht van 250 meter voor groep 5 en 6 en een 500 meter voor groep 7 en 8, waarbij de opbrengst naar hun eigen school gaat.

De dag sluiten we af met een 2000 meter voor onze ervaren Masters en een 2000 meter voor dove zwemmers.

Voor toeschouwers is deze wedstrijd bij uitstek geschikt omdat je de wedstrijd of sponsortochten van het begin tot het einde op de voet kunt volgen vanaf de Rijnkade of het Jaagpad.

Naast het zwemvertier is er in en om het Open Water Bodegraven 2017 van alles te beleven.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie