HBT3 (1 van 1)

Happy Business Time bezoekt Kaas & Koeien in ‘t Weiland

Vanaf 20 september werd vijf avonden achter elkaar een viergangenmenu geserveerd in een sfeervolle ambiance bij boerderij melkveehouderij Zorgvliet. Op vrijdagavond 22 september was de Happy Business Time aanwezig. 

De avond begon bij de koeienstal waar een aperitief klaarstaat. Na het welkomstwoordje van organisator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen ging het gezelschap naar de overkant van de weg waar een grote sfeervolle tent in het weiland stond. Na een korte speech van Ben Kraan begon de HBT Groovy Night. Het evenement tussen de koeien zorgde voor een bijzondere sfeer midden in de natuur. Op het menu stond onder andere vlees van ‘t Waardse rund en boerenkaas. De diners werden opgesierd met entertainment.  

 HBT

Bij Happy Business Time (HBT) bieden ze ondernemers een platform in het Groene Hart. Ze vergroten het potentieel voor de deelnemers om te netwerken en business met elkaar te doen.

Ze bestaan sinds 2006 en ze richten zich op ondernemers die met hun bedrijf zijn gevestigd in de gemeente Bodegraven e.o. of van wie de directeur c.q. eigenaar in de gemeente Bodegraven woont. De stichting biedt haar leden de mogelijkheid ervaring en ideeën uit te wisselen, maar ook om de, vaak zo noodzakelijke, persoonlijke contacten te leggen. Eveneens bestaat de mogelijkheid om de eigen onderneming te presenteren.

 


X