Indoor Bodegraven eerste weekend van november

In het weekend van 4, 5 en 6 november 2016 wordt door Ruitersportvereniging Les Chevaliers alweer de 20e editie van de Indoor Bodegraven georganiseerd.
Vrijdag is er een een prachtige show, gegeven door Hester Bischot: zij is dubbelvoudig Europees Kampioen 2016 bij de dressuur voor Lusitano’s, een Spaans paardenras.

blank


In de kantine zal de lokaal bekende Hugo Beijeman er vrijdagavond een feest van maken.

Op zaterdag zal er een show gegeven worden door Laurens van Lieren: de in de paardensport bekende Grand Prix-ruiter met Northside Zingar; daarnaast is er zaterdag de megacarrousel met dit keer 28 ruiters en hun paard/pony.
Op vrijdag en zaterdag worden er ook dressuurwedstrijden gehouden (paarden en pony’s klasse BB t/m Z2 op vrijdag en paarden M1 t/m ZZL + pony’s M1 t/m Z2 op zaterdag) en op de zondag zijn er springwedstrijden paarden en pony’s BB t/m ZZ, afgesloten met het spectaculaire Masterspringen.
Voor dit alles stelt Jan van Veldhuizen van Hippisch Centrum Bodegraven opnieuw zijn manege en gezellige kantine beschikbaar: hier kunt u met een hapje en/of drankje vanaf de tribune of vanuit de kantine kijken naar de diverse onderdelen.

 

We willen u dan ook met veel plezier uitnodigen voor deze indoor en hopen u dan te zien!

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie