Ingezonden brief: Kom naar de Raadsvergadering op 14 november om 19:30 uur

Beste bewoners van Bodegraven – Reeuwijk, Allereerst willen we alle aanwezigen op de raadsvergadering op 31 oktober bedanken voor hun komst naar het gemeentehuis. Dank ook voor de vele positieve reacties op onze inspreekbeurten in de raadsvergadering. Dat heeft ons écht goed gedaan!




Woensdag 14 november neemt de Raad een beslissing omtrent plannen m.b.t. de huisvesting van arbeidsmigranten. 

We doen dan ook, bij deze, een oproep aan jullie! Kom woensdag avond 14 november naar de raadsvergadering. We verzamelen om 19:30 uur op het Raadhuisplein. Om 20:00 uur start de vergadering in het gemeentehuis. Jullie aanwezigheid stellen we zeer op prijs.

Samen maken we het verschil!

We zijn ontzettend blij dat de vorige raadsvergadering zonder incidenten is verlopen. Daar gaan we uiteraard weer vanuit!

Achtergrond informatie:

We hebben de afgelopen periode veel tijd en energie aan dit onderwerp besteed. Wij hebben ons woord gehouden om het gesprek aan te gaan en constructief mee te denken over het voorgelegde raadsbesluit. Inmiddels hebben wij namens de bewoners van Vrijeveld, Weideveld en ongeruste bewoners uit de hele gemeente Bodegraven – Reeuwijk via verschillende kanalen met alle fracties gesproken. Deze fracties hebben ons open ontvangen en in de gelegenheid gesteld deze zaak vanuit het perspectief van (toekomstige) bewoners van Bodegraven-Reeuwijk te belichten. We kijken uit naar de Raadsvergadering van 14 november.

Hopelijk tot woensdagavond!

Hartelijke groet,

Bewoners Vrijeveld, Weideveld en een brede groep betrokken medebewoners van onze gemeente Bodegraven- Reeuwijk

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank