Cadeau voor Vaderdag bij Rosa Underwear

Rosa Underwear uit Nieuwkoop heeft speciaal voor Vaderdag een leuke aanbieding voor jullie.  Samen met de mannen van Schorem heeft A-dam Underwear een speciale gift box samengesteld voor een haarscherpe prijs! In deze box zit een limited edition A-dam boxer brief, met barbiers motief, een blik Reuzel shaving cream en Reuzel after shave cologne. Per verkochte gift- box wordt er € 10,- gedoneerd aan KWF, dus wacht niet langer en koop deze limited-edition giftbox voor slechts € 29,95.




A-dam Underwear is opgericht in 2014 door vijf vrienden uit Amsterdam. Ieder met zijn eigen kennis en expertise. Maar alles kan anders en een betere wereld begint bij je boxer werd hun motto! Wat is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt…? Precies. Je boxer. Dus waarom is dat het meest onder gewaarde kledingstuk dat er bestaat? Als je boxer goed zit, gaat de rest vanzelf.  De A-dam boxers worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gemixt met een beetje elastan vormt het superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke stof.

Schorem is dé old-school barbier in het hart van Rotterdam gespecialiseerd in klassieke kapsels en traditionele scheerbeurten. Ze hebben inmiddels wereldwijd faam vergaard met hun uitgebreide lijn haar- en baard verzorgingsproducten onder de naam Reuzel.

A-dam Underwear en Schorem hebben deze prachtige gift-box niet zomaar gemaakt, maar in dit geval voor geld en het steunen van een goed doel, te weten het KWF.

Locatie

Rosa Underwear / BLUE-by-Rosa

Reghthuysplein 14

Nieuwkoop

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank