Pieter Sjaardema 25 jaar werkzaam bij Beddenspecialist Kalkman

Van jongs af aan is Pieter bij, toen nog, Kalkman Wonen en Slapen, het vak in gerold. Men was actief in de woninginrichting, buitenzonwering en bedden. Voor die tijd was het heel gewoon om een zeer breed assortiment aan te bieden. Er zijn dan ook door Pieter z’n handen heel wat rollen tapijt en vinyl gegaan alsmede raambekelding, buitenzonwering en bedden.
Op deze laatste produktgroep is men bij Beddenspecialist Kalkman zich meer en meer gaan specialiseren dus Bedden, bedden- en badgoed. Daarin is er een vooraanstaande rol weggelegd voor het monitoren van het slaapgedrag welke d.m.v. het SlaapID door Kalkman in kaart wordt gebracht om een zo passend als mogelijk advies aan de klanten te geven.

De werkzaamheden van Pieter zijn daarbij ook wat meer verschoven waarbij een steeds beter een balans is gevonden tussen het bezorgen en monteren van bedden aan de éne kant en het adviseren in de winkel aan de andere kant.

Afgelopen Vrijdag 1 December 2023 was het dan zover…… In het bijzijn van z’n moeder en vriendin alsmede het personeel en oud-eigenaren. (grotendeels “Kalkmannetjes”) werd Pieter in het zonnetje gezet. Met een korte toespraak van eigenaar Jan Kalkman, de felicitaties, een heerlijke taart een mooie bos bloemen en nog een verrassing werd even stilgestaan bij de afgelopen 25 jaar. Daarbij al snel tot de conclusie komend hoe snel deze voorbij gevlogen zijn.

En de wens om nog jarenlang, in goede gezondheid, met elkaar te kunnen en mogen samenwerken. Op naar de volgende jaren!!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank