Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk steunt dit jaar deze twee goede doelen 

“Yes, we gaan het nóg grootser aanpakken dit jaar!” Aan het enthousiasme van Tafelronde 158 Bodegraven ontbreekt het vrijwel nooit. Dit jaar verkopen de mannen van deze bekende serviceclub weer kerstbomen voor het goede doel. Twee goede doelen, welteverstaan, want de kerstbomenactie breidt zich uit naar Reeuwijk. Voorgaande jaren stond de organisatie met een verkooppunt op het Raadhuisplein. Nu zal dat verplaatsen naar het Recreatieterrein Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk. “Deze plek ligt tegenover Paviljoen Reeuwijkse Hout en is perfect bereikbaar met de auto. We hebben daar ruimte genoeg om er een soort drive through van te maken. Het wordt hoe dan ook weer een oergezellige stand in winterse sferen en met een keur aan kerstbomen.” 

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december kun je in het Reeuwijkse Hout ter plekke een kerstboom kopen voor het goede doel. Wil je er zeker van zijn dat jouw formaat kerstboom straks in je woonkamer of bedrijf staat te stralen, dan is vooraf online bestellen aan te raden. Via de website kun jij alvast het assortiment kerstbomen bekijken, compleet met afmetingen en prijzen. Een pre-order plaatsen gaat eenvoudig en snel. Vervolgens kun je jouw kerstboom ophalen op het verkooppunt in Reeuwijk of laten bezorgen.  

Het succes van de lokale actie lijkt steeds groter te worden. Ook dit jaar kunnen we er 100% op vertrouwen dat de opbrengst van alle kerstbomen ten goede komt aan twee lokale doelen, namelijk De Oude Zustertuin en Zwembad De Fuut. Maarten Marchand van Tafelronde 158 Bodegraven vertelt waarom. “Wat wij zo mooi vinden aan deze organisaties, ze draaien volledig op vrijwilligers. En vergis je niet, daar gaan talloze uren in zitten. Onderhoud, materialen, organisatorische planningen en alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Achter de schermen gebeurt ontzettend veel en dat allemaal om ons als inwoners van Bodegraven-Reeuwijk een mooie recreatievoorziening te kunnen bieden. Dat willen wij behouden en steunen en daarom dragen wij heel graag bij met onze actie.”

Vorig jaar heeft de organisatie gemerkt dat mensen het prettig vinden om hun kerstboom vooraf te bestellen via de website. Het ophalen van de kerstbomen is een feestje op zich in de sfeervolle stand en daar wordt ook dit jaar weer extra aandacht aan besteed. Ook kun je tegen een meerprijs jouw boom thuis of op kantoor laten bezorgen als dat binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is. 

Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk heeft inmiddels heel wat harten lokaal veroverd en daarom wil de organisatie iedereen die de actie ook nu weer steunt op voorhand bedanken. Ook de support van sponsors is overweldigend. Zo levert Karwei Bodegraven bijvoorbeeld elk jaar de kerstbomen waar ze zelf geen euro op verdienen. En dat terwijl ze zelf ook kerstbomen verkopen. Kijk, dan heb je het hart op de juiste plek en daar zijn we dan ook ontzettend blij mee.

Wie een prachtige Nordmann kerstboom bij Actie Kerstboom Bodegraven-Reeuwijk wil kopen gaat naar de website. Wil je niet online een pre-order plaatsen, maar wel langskomen om een kerstboom te kopen in onze stand? Iedereen is van harte welkom op 8 en 9 december in Reeuwijk. Openingstijden vind je op de website www.kerstboombodegraven-reeuwijk.nl en je volgt ons natuurlijk op de socials. 

Advertentie