Vind jouw droombaan met Luba Bodegraven!

Van afwisselende studentenjob tot vaste baan; jij zoekt, Luba Bodegraven vindt. En dat gaat bij dit uitzendbureau nét even anders. Vol betrokkenheid en enthousiasme vindt Luba vliegensvlug jouw droombaan in de buurt. Van A tot Z staat Luba naast je. Alles om zowel jouw talenten- als persoonlijkheid te zien schitteren op de werkvloer!
Persoonlijk

Luba’s aanpak gaat verder dan ‘u vraagt, wij draaien’. Wat dat betekent? Allereerst dat naast het werk dat je zoekt, vooral jouw karakter centraal staat. Al tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek proef je de onderscheidende werkwijze van Luba Bodegraven; wat jou energie geeft op werk en jouw ideale bedrijfssfeer is voor dit betrokken team het állerbelangrijkst. Dankzij jarenlange ervaring, professioneel inzicht en jouw wensen koppelt Luba jou razendsnel aan bedrijven die helemaal in jouw straatje passen. 

Deins jij niet terug voor een verrassende kans? Ook voor een frisse blik ben je bij Luba Bodegraven aan het juiste adres! Als geen ander leggen de professionals verbanden waarbij je zelf wellicht niet eerder stilstond. Een perfecte bedrijfsmatch voor jouw persoonlijkheid, maar een andere functie dan je voor ogen had? Verbreed je horizon; wie weet zit jij straks helemaal op je plek dankzij een onverwacht avontuur!

Betrokken 

Luba denkt mee. Ook na het vinden van jouw droombaan. Tijdens het gehele proces kun je blijven bouwen op Luba’s begeleiding, ondersteuning en persoonlijke benadering. Zo gaan de dames mee op sollicitatiegesprekken en staan ze gedurende jouw eerste werkweken voor je klaar bij vragen of opmerkingen. 

‘’De connectie die we opbouwen met onze kandidaten is waardevol’’, vertelt Karian van Luba Bodegraven. ‘’De drempel om in de beginperiode op de manager af te stappen met een kwestie, ligt vaak hoog. Op dat moment kun je bij ons terecht. Je staat er nooit alleen voor: of je nou (nog) geen uitgebreid netwerk in de regio hebt, moeite hebt met het vinden van een goede match óf sollicitatieprocessen lastig of spannend vindt. Luba staat naast je.’’

Van solliciteren mét tot zonder cv en van een parttime studentenjob tot vaste baan als accountmanager: Luba is van alle markten thuis. Nauwe banden met alle lokale werkgevers in- en rond Bodegraven en sponsorschap voor de Najaarsmarkt maken het betrokken plaatje compleet. 

Helder

Je krijgt wat je ziet en afspraak is afspraak voor elke partij. Daardoor weet jij áltijd waar je aan toe bent. ‘’Zekerheid staat bij ons hoog in het vaandel. In de selectie van bedrijven en communicatie zijn we dan ook zorgvuldig en direct’’, vertelt Karian. En dat loont. De waardering voor Luba’s werkwijze spat van de reviews af: 

‘’Wat een fijne en lieve mensen werken hier.
Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd om je te leren kennen en stellen de juiste vragen om een zo goed mogelijk profiel op te stellen.’’

‘’De dames zijn heel enthousiast en betrokken.
Ze deden echt hun best om mij te leren kennen en aan de juiste werkgever voor te stellen. Ik had me 4 weken eerder bij een ander uitzendbureau ingeschreven en daar heb ik tot op heden niets van vernomen.’’

Berichten als deze motiveert Luba Bodegraven om zich volop in te blijven zetten! Schrijf jij het volgende succesverhaal? Neem contact op met Luba Bodegraven, bekijk de vacatures of kom langs op de vestiging! Hieronder een klein voorproefje:

https://www.werkenbijluba.nl/vacature/commercieel/intercedent-in-bodegraven-kwc

https://www.luba.nl/vacature/commercieel/accountmanager-binnendienst-in-bodegraven-hpl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank