Even kennismaken: De gezichten achter Movement Lab

Movement Lab is een personal trainingsstudio, gerund door Jesse en Reinder, twee jonge ondernemers. Ze begonnen in 2019 in de oude Koekjesfabriek en zijn inmiddels verhuisd naar de Julianastraat 50, tegenover het station. Goede kans dat je inmiddels wel wat van ze gehoord hebt. Een korte kennismaking:
Hoe is Movement Lab ontstaan?

We zijn al vanaf ons tweede levensjaar heel goede vrienden. En zoals alle goede vrienden filosofeerden ook wij over de toekomst en wat we leuk zouden vinden. Een eigen bedrijf kwam zo snel ter sprake. Dat het dan een bedrijf in de sport moest worden, was voor ons allebei duidelijk. 

Wat maakt jullie personal trainingsstudio anders dan een reguliere sportschool?

We willen graag persoonlijk contact. Dat onze klanten zich gezien en gehoord voelen. Dat persoonlijke contact in een kleinschalige setting is dan ook precies het verschil met een grote sportschool.

Welke Bodegravers hebben wat aan jullie?

We zijn er voor iedereen die een drempel ervaart voor een normale sportschool. Dat kan zijn omdat je niet weet welke oefeningen je moet doen. Of omdat je jezelf ongemakkelijk voelt in een grote sportschool. Ook bieden we een stok achter de deur. We sturen je een bericht als je een tijdje niet bent geweest. 

Een keer persoonlijk kennismaken? Stuur een berichtje via movementlab.nl. en kom langs voor een gratis intake.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank