Maak kennis met: Huidinstituut Mooi By Martine

Mijn naam is Martine en ik ben de eigenaresse van Mooi By Martine uit Bodegraven. Een huidinstituut, waar ik mij richt op het oplossen van verschillende huidproblemen. Heb jij al van alles geprobeerd maar bleef het gewenste resultaat uit? Dan kan ik jou helpen!
Of je nu last hebt van rimpels, acne, rosacea of een droge en gevoelige huid, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik biedt een breed scala aan behandelingen aan die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Ik ben geen voorstander van Botox en fillers en werk daarom graag preventief. Bij mij weet je zeker dat je resultaatgerichte behandelingen zult krijgen die speciaal voor jouw huidtype zijn samengesteld. Ik begrijp dat elke huid uniek is en verschillende behoeftes heeft. Tijdens een intake neem ik graag de tijd om naar jou te luisteren en een reëel behandelplan op maat samen te stellen.

De behandelingen worden vaak in trajectvorm uitgevoerd, omdat ik streef naar het beste resultaat voor jouw huid. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij we niet alleen naar de buitenkant van de huid kijken, maar ook naar de gezondheid van binnenuit.

In mijn instituut ga ik net een stapje verder om ervoor te zorgen dat je huid weer straalt van gezondheid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!”

Social media kanalen

Instagram: @mooi_by_martine
Facebook: https://www.facebook.com/MooiByMartine

Bekijk mijn website: https://www.mooibymartine.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank