Ontdek de Smaak van Syrië bij ‘What the falafel’ in Bodegraven

blank

Ben je op zoek naar een nieuwe culinaire ervaring? ‘What the Falafel’ aan de Spoorstraat in Bodegraven biedt een smaakvolle introductie tot de Syrische keuken. Dit gezellige familierestaurant heeft zowel plaatselijke als internationale gasten veel te bieden.

blank


Een Droom Wordt Werkelijkheid

Eigenaar Mohamad Kanan realiseerde zijn droom door aan het begin van dit jaar zijn eigen restaurant te openen. Samen met zijn moeder, broers en zus runt hij deze sfeervolle eetgelegenheid. Kanan, die in 2015 als vluchteling in Nederland aankwam, heeft al jarenlange ervaring met koken; eerst vanuit huis en later in een restaurant in Bodegraven.

Het restaurant biedt genoeg ruimte voor een uitgebreid diner, maar je kunt er ook terecht voor afhaal of thuisbezorging. De flexibele mogelijkheden maken ‘What de Falafel’ een toegankelijke optie voor iedereen.

Nieuwsgierig Geworden?

Kom langs bij ‘What de Falafel’ op Spoorstraat 4 in Bodegraven. Ervaar zelf de rijke smaken die de Syrische keuken te bieden heeft. Voor wie liever thuis geniet, bestel je eenvoudig via Thuisbezorgd.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer je tafel of plaats je bestelling vandaag nog en maak kennis met de verfijnde smaken van de Syrische cultuur.

Alles is fresh, homemade en halal, nieuwsgierig geworden? kom een keer langs: Spoorstraat 4 Bodegraven of bestel via: whatthefalafel.nl

blank

^Een Double cheese smash burger 

blank

^Gefrituurde wraps met shoarma

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank